Moder Jord. Tack för allt du ger.

Jag har inte skrivit på jättelänge. Det har varit av olika anledningar men den största anledningen är nog att jag varit så oerhört trött. En trötthet som har legat som en tung blöt filt över hela mig. Det är inte en psykisk trötthet ( som utmattning ) utan mer av fysiska art. En kropp som är så långt ifrån balans man kan komma. Det är som om jag lever i sviterna av Covid trots att jag inte haft det ( enligt tester i alla fall )

Jag fortsätter hävda att något är fel på cellnivå även om läkarna fortsätter hävda att alla prover ser bra ut. Hur kan allt vara bra när jag mår skit? Jag känner min kropp och något är fel. Jag får vara min egen forskare på hälsa och provar mig fram vad som skulle kunna få mig att må bättre. Ibland känner jag en hopplöshet. De symptom jag har är viktökning ( trots att jag rör mig och äter hälsosamt ) , värk i leder, allmän trött och tyngdkänsla, sämre syn. Symtomen jag har liknar sköldkörtelproblematik men mina prover visar inte att jag har sämre värden.

Jag vet ju hur jag brukar må annars så det är oerhört frustrerande att ha det så här. För ett par veckor sedan var jag hos en tjej som jobbar med funktionsmedicin. Vi försöker nu stärka kroppen på cellnivå och jag har också valt att utesluta gluten ur min kost. Jag har ett återbesök i maj så vi får se hur kroppen känns då.

Det är oerhört frustrerande att må så här eftersom jag heller inte har någon lust att träna när min puls är så hög och kroppen känns som om den väger 100 kg. Jag tar mig ut i skogen så ofta jag kan. Det är min räddning just nu. Igår fick vi finbesök av Skogens konung. De är ju ganska så stora så det var med skräckblandad förtjusning. Häftig upplevelse att få ha den på så nära håll.

Allt flyter på bra på jobbet. Jag har en del privata coachingar också i mitt eget företag Urban Wellness. Som vanligt har jag fullt upp :-) Just nu läser jag Business Management på IHM – en kanonbra utbildning om du vill lära dig mer om lönsamhet och marknadsföring.

Jag längtar efter våren och värmen. Att sitta på altanen och njuta av en kopp kaffe i solen. Det är fortfarande väldigt kallt men igår åkte utemöblerna fram och jag röjde och rensade i trädgården. Vårvärme och sol – du kan komma nu. Vi längtar efter dig.

1 tanke på “Moder Jord. Tack för allt du ger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s