En annorlunda tid

Det var verkligen länge sedan jag skrev. Dagarna har flutit in i varandra och jag har haft extrem hög belastning på jobbet pga att personal varit permitterade. Alla jobbar bara 40 % vilket innebär att jag fått hoppa in och täcka pass i receptionen. Dessutom blir det ju en högre belastning administration eftersom det är förändringar hela tiden. Min nacke är fortfarande kass och det tar otroligt mycket energi. Jag äter fortfarande väldigt hälsosamt men känner mig trött. Det tar så mycket att gå med konstant smärta. Ibland har jag bara lust att lipa men försöker vara stark. Vad är alternativet? Jag måste ju bara kämpa på med kroppen helt enkelt. Det enda jag önskar nu är att känna mig stark och energisk i min kropp. Jag har försökt komma igång med min löpning. Det går sakta men säkert framåt. Jag går regelbundet till en osteopat nu och sist köpte jag ett 5 klipp så att jag kan gå varje vecka.

Hemma är det underbart. Nu är allt som vackrast och trädgården står i full blom. Vi har till och med tre små skatungar som bor hos oss. Ljuvligt att följa deras utveckling.

Skärmavbild 2020-05-20 kl. 08.50.57

Skärmavbild 2020-05-20 kl. 08.51.36

Skärmavbild 2020-05-20 kl. 08.51.49

Skärmavbild 2020-05-20 kl. 08.52.01

Allt förändras hela tiden och just nu står jag själv inför ett vägskäl. Ska jag gå åt höger eller vänster? Jag håller på och suger på karamellen just nu och får se var det landar till slut. Men jag känner mig lugn. Allt kommer bli bra. Det finns en mening med allt som sker i våra liv. Jag och Johan ska prata ihop oss ikväll. En förändring berör ju såklart oss båda. Det kan bli svinbra och det kan bli skit. Men ni som känner mig vet att jag inte är någon räddhare. Jag brukar hoppa även om det är läskigt. Så just nu försöker jag bara landa in saker och ting och litar till processen.

Jag ska snart ta mig iväg till Hagabadet för jobb. Hur mycket det än är att göra så får jag också min energi härifrån. Fina kollegor som stöttar och härliga medlemmar. Trots allt så tycker jag ändå att det är väldigt kul att jobba just nu. Vi kämpar alla tillsammans.

 

2 tankar på “En annorlunda tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s