Nu har vi valt våra ringar.

Det har inte varit lätt att hitta ringen jag vill ha i butik så att jag kunde få prova den innan köp, eftersom den bara tillverkas på beställning. Butiksägarinnan hade en ring från samma serie men en annan form på stenen, så jag kunde i alla fall få mig en uppfattning om jag gillade storleken och hur den kändes på handen. Bling bling ;-)

När man ska köpa en så pass dyr förlovningsring vill man ju inte chansa utan det måste ju verkligen kännas rätt. Inte helt lätt när den inte finns i butikerna. Johan provade ut en ring han gillade men jag kunde alltså inte prova min ring. Kändes ju helt klart lite snopet så fick gå hem i tankarna om jag skulle chansa på att jag kommer tycka om den eller hitta en annan ring.

Fick ett sms på kvällen att butiksägarinnan hade bestämt sig för att beställa hem min ring så att jag kan få prova den utan förpliktelser! Jabbadabbadoo :-) Hon beställde den i rätt storlek, slipning och färg så att jag får prova just den modellen jag vill ha. Denna ring finns i 120 olika varianter med olika stenar, slipning och färg så det finns ju en del att välja på :-) Jag blev så himla glad och kommer kunna få prova den om en vecka. Jag kan verkligen rekommendera Safira på Kungsgatan i Göteborg. Vilken otrolig service!

Min ring är i roséguld och kuddslipning. Så fint! Johan valde en slät ring i roséguld så det kommer matcha fint. Man tror ju att roséguld är rosa men det blir ju egentligen bara en mörkare ton av guldet vilket jag tycker är så mycket finare istället för den klassiska guldgula…

Skärmavbild 2019-05-11 kl. 08.54.42.png

Ha! ha! Där höll jag på att snöa in mig ordentligt. Jag tror att jag hade kunnat bli värsta bridezillan om jag fått gå lös. Det är tur att jag inte får det ;-) Men visst är ringen magisk?

Nu ska jag sticka och träna och sedan ska jag och Johan måla huset hemma. Det är härligt väder så det blir skönt att vara utomhus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s