Dan före dan.

Jag har jobbat ihjäl mig sista veckorna. December månad har varit kaos. Igår var första gången jag var ledig på länge och jag började röja nere i källaren. Skönt! Nu är det bara här uppe i lägenheten kvar.

Imorgon är det julafton. Den ska firas hemma hos Mats på dagen och hos Johans familj på kvällen. Det ska bli mysigt! Sedan behöver jag vara ledig denna veckan för att röja & packa resten av lägenheten.

Jag hittade gamla foton när jag rensade hemma. År 2000. Här är jag 26 år. Hade sagt upp mig från jobbet, brutit en förlovning & hyrt ut min lägenhet för att dra utomlands, jobba på kryssningsbåt ett år & upptäcka världen. Något av det roligaste & tuffaste jag gjort.

Skärmavbild 2018-12-23 kl. 21.38.25.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s