6 månader tillsammans.

I lördags firade jag & Johan sex månader tillsammans. Han är min bästa vän och det är så enkelt att hänga med honom. Det är friktionsfritt och vi tjafsar aldrig om något. Mina tidigare relationer har varit ganska så stormiga och en stor del har jag nog bidragit med såklart. Jag känner mig väldigt trygg och lugn med Johan. Det är fint.

Skärmavbild 2018-11-26 kl. 07.54.18

Skärmavbild 2018-11-26 kl. 07.54.27

Skärmavbild 2018-11-26 kl. 07.54.47

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s