Så där löjligt tokförälskad.

Jag har varit kär ett par gånger i mitt liv. Det ska jag absolut inte hyckla med. Men för mig är det något alldeles extra denna gång. Helt ärligt brukar det alltid vara något som jag brukar störa mig på och jag har alltid haft ett stort behov av space och egentid. Jag är den där tjejen som alltid förespråkat särboförhållande och hur bra det är för att man inte tröttnar på varandra. Så känner jag absolut inte nu. Med honom kan jag tillbringa dygnets alla timmar, det finns inget jag önskade var annorlunda. Varm, omtänksam, rolig och supersnäll. Kan det få vara så här magiskt fint verkligen?

Skärmavbild 2018-08-19 kl. 19.59.27.png

Mina två älsklingar. Jag älskar hur han alltid anstränger sig för att göra det bra för mig och Sally. En mer omtänksam man får man leta efter. Känns som om jag vunnit högsta miljonvinsten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s