Plötsligt händer det.

Jag har börjat dejta en kille och för första gången på många år så känns det äntligen bra i magen. Han är rolig, trevlig, omtänksam, snygg, charmig & koll på läget :-) Så härligt! Vi tog kontakt redan innan jag åkte till Maldiverna men sedan dröjde det flera veckor innan vi träffades. Sedan vår första dejt har det dock gått toksnabbt och vi har nu redan hängt flera gånger. Allt känns väldigt avslappat och bra. Vi har pratat om var vi står och båda är inställda på att ha en seriös relation. Så även om det är väldigt tidigt och det kanske går åt skogen, vill jag tillåta mig att våga bli kär igen. Jag  känner att jag vill satsa på oss och ge det en chans. Han har inga barn och är 7 år yngre än mig. Lukas är ju snart 14 så det är klart att jag och X får hur mycket tid som helst tillsammans när det inte finns mindre barn att ta hänsyn till. Lukas har ännu inte träffat honom och det kommer jag vänta med ett par månader tills allt känns lite mer stabilt.

Men nu njuter jag av allt det fina och hur härligt det är när allt är nytt och man precis träffats och lär känna varandra. Just nu har vi båda semester så vi hinner ju ses mycket.

I så många år kunde jag inte släppa taget om & komma över en tidigare relation och jag tror nog att jag innerst inne önskade att det skulle kunna funka mellan oss. Men livet ville annorlunda. Det är alltid jobbigt att stänga en dörr, släppa taget och gå vidare, speciellt när man fortfarande har känslor för personen. Vi tyckte så mycket om varandra men vi var tyvärr inte lyckliga tillsammans. Men jag tar med mig alla fina minnen och sparar dem i mitt hjärta, han kommer alltid betyda mycket för mig.

Skärmavbild 2018-07-09 kl. 07.54.56.png

2 tankar på “Plötsligt händer det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s