En tid att förundras.

Höstens färger är magiska! Plockade ett par vackra regnbågslöv på min morgonpromenad med Sally :-) Det är så otroligt fint ute nu och jag kan inte sluta att förundras över naturens skönhet.

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 08.42.15

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 08.42.26

Skärmavbild 2017-10-05 kl. 08.42.38

Åt den som förundras skänks upplevelsen av att vara något mer och en del av något större. När vi blir vuxna förlorar vi ofta både tillit och förmågan att förundras. Ödmjukhet kan ses som en återvunnen förmåga att förundras. Djupa andetag som syresätter livet utan mig själv i centrum. Ödmjukhet är en öppenhet och mottaglighet. Vem är jag egentligen? Ett stoftkorn i universum, värdefull utan att behöva vara nyttig.

En vandring i den svenska fjällvärlden, ett nyfött barn, musik som berör, eller en god middag öppnar våra ögon inför det förunderliga i tillvaron genom våra sinnen. Synen, lukterna, ljuden, smaken och känslorna är känselspröt mot det gudomliga. Estetiken leder mig vidare. När jag ser något vackert öppnar sig något inuti mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s