Äntligen måndag!

Det har varit en intensiv vecka. Lukas har äntligen kommit hem från Kroatien. Jag har därför jobbat lite mindre på Sannegården denna veckan och mer admin hemifrån så han inte behövt vara hemma hela dagarna själv.

Skärmavbild 2017-08-13 kl. 18.35.41.png

Mitt liv har verkligen förändrats sedan Sally kom. Att ha en hundvalp gör att man tvingas vara i nuet. Man behöver verkligen vara här och nu. Är du inte med kan hon få tag i någon farlig plastbit som hon tuggar på eller annat. Det gör att jag får grym mindfulness träning varje dag. :-) Dessutom kommer man ut i naturen flera gånger per dag och det är också jätteskönt. Idag passade jag på att njuta av solen och lägga mig en stund i gräset. Ljuvligt!

Skärmavbild 2017-08-13 kl. 18.35.03.png

Vi tränar oss på det vardagliga, nya miljöer och all annan vård som hör till, bada och kloklippning.

Skärmavbild 2017-08-13 kl. 18.35.25.png

Äntligen måndag! Undrar hur många som känner så söndag kväll? Jag gör det. Jag älskar mitt jobb. Imorgon har jag en härlig dag framför mig. Jag har Kerstin Florian utbildning på jobbet hela dagen och sedan på kvällen ska jag träffa en kär vän. Det blir en bra måndag helt enkelt.

2 tankar på “Äntligen måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s