Ett enkelt liv.

Jag går bredvid men jag halkar efter. Jag orkar inte springa mer.

Jag har gjort det igen. Jag har dröjt mig kvar. Jag vill rymma till något annat land. Jag har varit låst så många år. Men du vill känna dig på väg någonstans och inte bara härifrån. Denna gången är det jag som är tyst. För när jag inte kan säga som det är, säger jag inget alls.

Jag har saknat en vän. En som står där jag står. Den enda som förstår varför. När jag går där halv därifrån.

Du vill ha ett enkelt liv, men jag kan inte ge dig det. Jag kan blunda ett tag men till slut får jag ont av det. Fast vi känner samma sak, fast vi tänker likadant. Fast vi talar samma språk, bor i samma land, sitter vi i mörkret nu. Långt, långt bort från varandra. Du tror att allt kan vänta och känslor fungerar inte så.

Fredag. Jag sitter och lyssnar på Melissa Horn med mitt morgonkaffe. Jag älskar hennes texter! Jag har redan varit ute på morgonpromenad med Sally. Klockan är inte ens 06:30. Idag ska jag vi ha säljcoaching kl 09-11 med Max Söderpalm, det blir kul! Sally ska vara med Emma. Det är första gången jag lämnar bort henne utanför hemmet men det känns helt ok.

Imorgon ska vi hälsa på Lisa och Thomas på lunch. Söndag har jag inga direkta planer så det blir en soft helg.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s