Plötsligt händer det.

Jag njuter fortfarande av lediga dagar, men idag var jag inne och jobbade. Passade på att kolla mail, attestera fakturor och hjälpa ett par nya personer att bli medlemmar.

Livet med Sally går bättre och bättre även om hon blivit så mycket mer kaxig och trotsig nu. Speciellt tycker jag att hon mopsar upp sig på kvällarna och det är lite jobbigt.

Jag har en dejt inbokad. Ja, du läste helt rätt. Hjälp, jag är skitnervös. Det är 7 år sedan jag var på dejt senast, och det var med Filip (och det gick ju ganska så bra ;-)) De senaste två åren när jag varit singel har jag behövt för att läka och hitta tillbaka till mig själv. Det har funnits en person som jag tyckt väldigt mycket om men vi lyckades aldrig få ihop något. Han velade fram och tillbaka och kunde inte bestämma sig. Det har varit både kämpigt och ledsamt, men nu känner jag mig redo att gå vidare och träffa någon seriöst.

Ett tag tänkte jag att jag aldrig kommer kunna älska någon igen. Men helt plötsligt så händer det och man känner att hjärtat slår ett extra slag. Meen nu ska vi inte gå händelserna i förväg. Som sagt jag har ju inte varit på dejten ännu och det kanske går helt åt helvete :-) Men nu tänker jag i alla fall njuta och känna mig som en fjortis igen. Jag har inget att förlora. Och om någon tänker herregud, vad hon är personlig på bloggen, så skiter jag fullständigt i det. Livet är inte lätt, det är både upp och ned och det HÄR är livet. Jag skriver för mig själv. Igår började jag läsa igenom min blogg från 2010 och det var så mysigt att se alla grejer jag gjort tillsammans med Lukas och följa hans resa. Så jag öppnar upp med både hjärta och smärta. Sån är jag.

Skärmavbild 2017-07-26 kl. 20.17.29.png

2 tankar på “Plötsligt händer det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s