En gång är ingen gång

men två gånger kanske är en ny vana?

Idag sov Sally till 07:00. Helt otroligt! Igår sov hon till 06:30. Två nätter på raken har jag ignorerat hennes pussar på natten vid 03 tiden. Båda nätterna har hon nu somnat om och jag har alltså sluppit gå ut mitt i natten och hon har ändå inte gjort någon olycka inomhus. Underbar känsla! Det är en otrolig skillnad på att gå upp 2 gånger på natten jämfört med att få sova ända till 06:30. Känns ju som om livet kommer tillbaka :-)

Idag är det fredag och Lukas kommer hem till mig. Mysigt! Vi får njuta kommande vecka för sedan åker han till Kroatien 3 veckor med Stefan.

Jag har inga speciella planer inför helgen utan ska bara ta det lugnt och umgås med min lilla familj.

 

2 tankar på “En gång är ingen gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s