Plus och minus.

Man blir väldigt observant när man har en liten hundvalp. Jösses vad mycket skräp som vi slänger i vår natur och på våra gator. Det är faktiskt sorgligt att se. Farliga saker för våra djur – cigarettfimpar, snus, plast, vassa föremål osv. Idag hittade jag en vass nål på gatan. Om Sally sväljer den så är det kört :-( Det gäller därför att vara med och uppmärksam ute på våra promenader.

Något som däremot är väldigt positivt med att vara hundägare är att det är väldigt socialt. Så många andra hundägare som tar kontakt och eftersom de flesta bor i området stöter vi på varandra då och då under våra promenader. Vi stannar en kort stund och pratar. Trevligt! Det är oftast jag som är först ut i parken. Jag hatar verkligen att bli väckt så tidigt men när jag väl kommer ut tycker jag det är ganska skönt. Staden sover fortfarande, få bilar och människor ute på gatorna och i parken är vi alldeles ensamma. Det är fortfarande tidigt som gäller. I morse var vi ute första gången kl 04:15 och sedan blev det en promenad i Vasaparken kl 06:00. Jag är alltid som tröttast när Sally väcker mig omgång två och hade önskat att hon kunde sova lite längre. Tack gode gud för att det är sommar, ljust och hyfsat varmt när man är uppe i ottan. Att skaffa valp på vinterhalvåret måste vara ett kamikaze-uppdrag.

Idag jobbar jag hemifrån och har finfint sällskap :-) Passar perfekt att läsa mail & andra administrativa sysslor som budget, planering av höst osv.

Skärmavbild 2017-07-05 kl. 08.19.35.png

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s