Plötsligt händer det.

Imorse sov godingen till kl 05:00. Vilken lyx! Så himla skönt att inte behöva stiga upp mitt i natten. 05.00 känns ju ändå helt ok :-)

Igår var en händelserik dag för Sally. Först var hon med mig på jobbet ett par timmar och det gick jättebra. Hon sov mestadels. På kvällen kom sedan Izabelle hit och passade henne ett par timmar då jag var på Sjömagasinet på sommaravslutningsmiddag med jobbet. Det var helt otroligt gott – vi började med ett glas champagne som fördrink och sedan serverades en trerättersmeny med tillhörande vinpaket. De kan verkligen sin sak när det gäller fisk. Kändes härligt att få njuta av så god mat och dryck.

Jag är genuint lycklig. Jag tycker livet med hundvalp är alldeles underbart & livet känns faktiskt roligare. Även om jag är så mycket mer låst tycker jag att det är värt det. Jag blir mer medveten om min omgivning. Att bara sitta med Sally i parken och uppleva naturen fullt ut, lyssna till fåglarnas sång, bilar och bussar som svischar förbi. Vi miljötränar nu Sally och låter henne sakta uppleva världen omkring henne. Samtidigt som jag är hennes trygga hamn, blir jag också medveten om allt omkring oss. Det är nästan som jag får uppleva världen på nytt. Allt blir starkare och mer synligt. Igår när vi åkte buss blev jag för första gången medveten om hur otroligt mycket det egentligen låter, svänger och skumpar på en bussfärd. Saker som jag annars inte tänker på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s