Tillbaka till verkligheten.

Idag var första dagen som jag lämnade Sally 2 timmar för att gå till jobbet på ett marknadsmöte. Lukas var hemma & passade henne och det hade gått bra. Jag kände mig så fri när jag kunde gå på i rask takt som jag gillar att göra (när jag är ute med henne får jag gå i snigelfart för att hon ska hinna med)

På eftermiddagen fick jag skjuts av Hannes för att åka till jobbet och lämna hennes sovplats, åka till djuraffären för att köpa mer hundfoder och en transportbur som jag ska ha när jag åker buss med henne. Sally verkar inte ha några problem med att åka bil utan slappnade av lugnt och fint. Skönt! Jag är så himla trött men lycklig. Att skaffa en hund var det bästa jag gjort. Det är så otroligt mysigt!

Jag låter inte nätterna knäcka mig. Jag är inställd på ett par tuffa veckor framför mig och jag tycker mentalt att det känns bättre. De två första nätterna var vidrigt tuffa men nu när vi hittat våra rutiner så känns det på något sätt lättare. Idag skiner solen och bara en sådan sak uppskattar jag otroligt mycket mer nu. Det är inte kul att gå ut när det regnar. I morse satt vi i parken tillsammans en halvtimme mellan 07.30-08.00 och observerade vår omvärld. För mig blir det en stund med mindfulness. Det kommer bli bra det här.

Imorgon blir det middag på Sjömagasinet. Mums! Det kommer att bli så gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s