Sova, äta och leka 

​Mina dagar går just nu ut på att serva pälsbollen. Sova, äta, gosa och leka :-) Antingen så är det full action med lek …


…. eller en tröttmössa som så nedan …

​Min chans att bestämma över mina egna dagar försvann i ett nafs. De första nätterna var horribla. Jag blev väckt flera gånger, och vi var ute 02, 04, 05 osv. Inatt väckte hon mig kl 03 och sedan sov vi till 05:30 innan hon väckte mig igen. Lycka att få sova lite mer! Hon är så duktig som redan säger till när hon vill ut och göra sin behov, bara ett fåtal olyckor inomhus och bara första natten. Men jag är också observant och tar ut henne slaviskt efter lek, sömn och mat. Hon fattade direkt grejen :-)

Vi är inne på dag 4 och imorgon fyller hon 10 veckor. Även om det är svinjobbigt så är det samtidigt ljuvligt. Finns inget mysigare än att ligga och gosa med henne och känna hennes varma lilla kropp. Dessutom vet jag att detta är en begränsad period. Om jag är flitig med att ta ut henne ofta kommer hon bli rumsren snabbare. Allt funkar bra men hon äter väldigt lite, men jag hoppas att det bara har att göra med att det är nya intryck så det blir bättre när hon känner sig mer hemma.

 

 

5 tankar på “Sova, äta och leka 

  1. Hej! Jag letar efter en uppfödare av Bichon poo. Har du en kontakt får du väldigt gärna skicka över den till mig. Glad påsk/ Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s