Första dygnet med Sally

Resan hem från Stockholm gick jättebra, hon gnydde lite i början men lugnade sig när jag gosade med henne. Hon sov mestadels av resan så det var skönt. På kvällen när vi kom däremot så ville hon mest busa. Jag hade bäddat i ordning en mysig sovplats till henne men även om jag hade min hand vid henne så kunde hon inte sova utan gnydde. Det slutade med att jag till slut tog upp henne till mig i sängen. Då stillade hon sig och låg tätt bredvid min hals hela natten. Hon vaknade en gång så då gick vi ut på för en snabb rastning.

Att ha hundvalp är värre än att ha en nyfödd eftersom du måste gå ut och kissa den när den sovit, lekt eller ätit, dvs hela tiden. En hundvalp gör inte så mkt mer än att leka, sova och äta :-) Vi gick upp kl 06 imorse och det har varit full rulle sedan dess. Lukas kom hem en stund för att hälsa på Sally och det gick jättebra, såklart tyckte han att hon var så supersöt.

Skärmavbild 2017-06-19 kl. 15.05.56.png

Vi tar det mest stilla hemma. Lär känna varandra och myser. Just nu sover hon men vi har precis lekt en stund och varit ute på gården. Hon äter lite dåligt men jag antar att det är alla nya intryck som ska smältas. Hon kommer nog få mer matlust framöver.

4 tankar på “Första dygnet med Sally

  1. Hej, jag heter Anette och har också en Bichpoo valp, hon är född den 14 mars, Min lilla Lykke åt också dåligt i början tills jag köpte ett foder hos veterinären som heter (Specific Puppy Small Breed torrfoder) det är speciellt framtaget till hundvalpar av små raser. Ibland får hon mosade fiskbullar på burk, som lite efterrätt. Lycka till med din fina lilla Sally./Anette o Lykke

    • Hej Anette! Åh vad kul att du också har en bichpoo valp. Sally har börjat äta så mycket bättre nu när jag ger henne fodret torrt. Jag har också ett foder anpassat för puppy small breed. Tack snälla för tips, jag ska prova med mosade fiskbullar som efterrätt. Har du en tik eller hane? Vilken färg? Hade varit roligt att följas åt. Alltid kul med någon annan som har samma ras :-)

      • Hej, vad bra att maten fungerar, jag blötte också upp fodret i början, men det tyckte inte Lykke om. Vita-Lykke är en tik och är helt vit förutom lite mörkare ton på öronen. Jag har bilder på min FB. Lykke har två systrar en på Lidingö och en på Åland, mer vet jag inte tyvärr. Jag instämmer med dig, man upplever naturen så nära, när man bara kan sitta och njuta med sin lilla vovve, Igår var Lykke hos veterinären för att få sitt hundpass, så nu kan vi resa till Mön i sommar. ^_^

  2. Hej, Malin heter jag. Vilken otroligt fin liten Sally. jag undrar var/vilken kennel du köpte Sally? 😃 Hon ser ljuvlig ut! Vi letar efter den rasen men det verkar svårt att hitta just den blandningen. Hälsningar Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s