Äntligen! Dagen med stort D.

Jag vaknade kl 06:00 imorse. Äntligen har dagen kommit då det är dags att hämta Sally. Det blir en lång dag, ca 5 timmar enkel väg. Jag kommer därför hem sent ikväll eftersom vi också kommer behöva stanna ett par gånger så hon kan kissa.

Jag är förväntansfull, spänd och lite nervös för hur det kommer gå. Det är så länge sedan jag hade hund att jag inte riktigt kommer ihåg. Jag är inställd på att det kommer att bli ett tufft första halvår för att träna in rumsrenhet, grundlydnad och annat som små valpar behöver ha koll på.

Jag röjde hela dagen igår med att valpsäkra lägenheten, så att hon inte kan krypa under sängen för att kissa. Jag har köpt alla hundgrejer jag behöver. Jag är redo för att få hem min lilla pälsboll.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s