Éminence Organic Skin Care

Under Spadagarna fick jag en massa prover från olika leverantörer. Denna veckan testar jag Éminence produkter. 


Éminence Organics är en ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Alla produkter innehåller 100 % ekologiska ingredienser från egna odlingar i Ungern. Éminences tillverkning sker för hand (ingen massproduktion) vilket gör varje produkt unik. Éminences produkter är helt fria från syntetiska tillsatser och skadliga kemiska ämnen såsom mineraloljor, parabener, artificiella färgämnen och parfymer. Istället för kemikalier och konserveringsmedel används organiskt fruktpektin som i kombination med honung, citron och salicylsyra stabiliserar produkterna och gör dem hållbara. Flerfaldigt prisbelönt och har också blivit en stor favorit i Hollywood och lovordad av bla Lady Gaga, Cameron Diaz och Madonna. Vem vill inte ha Cameron Diaz hud? :-) 

Jag provade att göra en ansiktsbehandling under Spadagarna & det var som att kliva rakt in i Edens lustgård. Dofterna är helt magiska! Det känns också bra att använda helt naturliga produkter – som rawfood för huden. 

Nu ska jag prova produkterna hemma för att göra en utvärdering. 


Jag fick en necessär med en komplett hudvårdsrutin med produkter mot ålderstecken såsom linjer och rynkor, förlorad spänst och dålig lyster. Hudvårdslinjen består av rengöring, booster-serum, mask, ögonkräm och dagkräm som tillsammans hjälper till att reducera ålderstecken.

Jag har ju en ganska så ”svår” hy då den är väldigt reaktiv och känslig. Jag behöver produkter som stärker, lugnar men också jobbar för att förbättra huden. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s