Följ ditt hjärta.

Jag har alltid känt mig lite utanför mallen. Jag har alltid velat mer. Upptäcka, njuta, utforska. Mig själv och min värld. Sedan jag föddes har jag hört från min mamma (av välmening) – Jessica, livet kan inte vara roligt jämt.

Jag är glad att jag inte lyssnade på henne. Nej, livet är verkligen inte roligt jämt, men jag ska i alla fall försöka ha kul så mycket jag bara kan. Jag har alltid följt mitt hjärta även om jag varit livrädd. Jag har slitits mellan att följa normer eller följa min egen magkänsla. Jag bröt upp en förlovning, hyrde ut min lägenhet, sade upp mig från jobbet och reste ensam till Turkiet för att signa på och jobba på en kryssningsbåt som reste jorden runt under ett år när jag var 24 år. Jag har fortsatt resa & upptäcka världen och valt att resa själv när mina vänner inte haft samma längtan. Jag reste ensam till Kenya för att träffa en man jag bara haft kontakt med via nätet. Jag sade upp mig från ett jobb som inte kändes rätt i magen. Jag har startat eget företag utan att ha en aning om hur jag ska få det framgångsrikt. Jag valde att starta ett nytt jobb trots att jag var livrädd för att misslyckas. Jag har precis köpt en hundvalp.

Under alla år har jag fått höra från min omgivning att jag är galen, att jag borde tänka mer logiskt, fundera, inte vara så impulsiv, vara nöjd. De flesta uppmaningar av välmening men alla utav rädsla. Livet är inte till för att gå på sparlåga. Livet är till för att LEVAS. Det är ingen tillfällighet att mitt företag har de tre ledorden

EXPLORE • DREAM • DISCOVER

Var tacksam för allt du har men följ dina drömmar! Våga göra det som du vill göra, även om det innebär att gå en annan väg än strömmen. Jag är så tacksam för varje dag i mitt liv där jag får chans att leva efter mina värderingar & det som känns rätt i magen för mig. Det är en underbar känsla att vara på rätt plats i livet. Mitt liv har absolut inte varit en spikrak framgångssaga. Jag har inte haft tur. Men jag har hela tiden lyssnat inåt. VAD VILL JAG? VAD DRÖMMER JAG OM?

Jag har alltid älskat att jobba med hälsa & hjälpa fler att må bättre. Varje dag jag går till mitt jobb på Hagabadet gör jag det med ett leende på läpparna. LEV DIN DRÖM!

Jag vet inte vad du drömmer om eller vad du skulle vilja prova om du visste att du inte kunde misslyckas. Gör det! Våga ta ett första steg mot en förändring. Även om det inte blir som du har tänkt dig kommer det bli bra. Det blir det alltid i slutändan. Är det inte bra så är det inte slut ännu.

Njut denna fina soliga torsdag. Själv ska jag packa en matsäck och ta mig ut på en härlig utflykt till Göteborgs vackra skärgård.

Skärmavbild 2017-05-25 kl. 09.44.39.png

2 tankar på “Följ ditt hjärta.

  1. Underbar inställning! Känner så väl igen mig och log igenkännande då jag läste ditt inlägg. Bra skrivet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s