Ingen billig historia.

Ja, då har jag beställt hem lite hundsaker från nätet. I ett par veckor har jag hunnit jämföra olika affärer, kikat efter begagnat på blocket men hur man än gör så blir det ingen billig historia. Man behöver ju en del grejer när man skaffar hund. Koppel, transportbur, mat & vattenskålar, mat, borste, schampo, hundbädd, leksaker, bajspåsar, osv. Kostnad 1300 kr.

Hunden kostar 16.000 kr plus resa & betalning för hjälp att hämta den 3000 kr, totalt 19.000 kr. Sedan har jag anmält mig till en valpkurs. Kostnad 1400 kr. Utöver det tillkommer ju mat, hundförsäkring och hundpassning varje månad. Puh.

Men det kommer vara värt varenda krona. Jag längtar så jag dör. Om en vecka får jag träffa lilla godingen för första gången. Egentligen kan jag nog inte föreställa mig hur det kommer bli att ha en valp. Det kommer innebära så himla mycket jobb, tidiga morgonpromenader och att bli väckt för att gå ut mitt i natten. Valpens första månader är ju tuffa och det är bara att ställa in sig mentalt på det. Men det kommer också bli så mycket glädje och gos i soffan. Det längtar jag efter. Min fina lilla tonåring är inte så sugen på att spendera sin tid med mamsen längre :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s