Vänhelg i Stockholm coming up!

Nästa helg åker jag till Stockholm för att välja ut min valp. Jag passar på att göra det till en mysig helg med bästa vännen Marita. Jag kan inte tänka mig bättre sällskap. Hon och jag funkar så himla bra ihop och har samma tempo. Med tempo menar jag att vi vill göra ungefär samma saker i samma takt :-) Det är viktigt och funkar särskilt bra när man är ute och reser tillsammans. Jag har märkt att det här med energinivå och takt är särskilt viktigt för mig för att jag ska må bra. I tidigare relation hade min partner ett mycket långsammare tempo än mig och det var inte särskilt gynnsamt. Jag har också varit med om tvärtom, då jag hela tiden upplever det som om jag ligger steget efter.

Jag har bokat en svit på Hotel Drottning Kristina och på söndagen ska vi prova spaavdelningen på femstjärniga Grand Hotell. Vilken superhelg. Ska bli så mysigt!

Vi lämnar Göteborg lördag morgon kl 07:00 och ankommer i Stockholm 10:40. Vi ska åka med Blå Tåget och jag har aldrig provat det innan så det blir spännande. Sedan blir det lite lunch innan vi tar oss vidare ut till Ekerö för att hälsa på valparna. Längtar!

Eftermiddagen & kvällen tillbringas i Stockholm med en skön sömn i vår svit. På söndagen ska vi njuta av en god hotellfrukost innan vi promenerar över till Grand Hotell Nordic Spa för att koppla av & ladda batterierna ett par timmar. Sedan tar vi tåget tillbaka hem mot Göteborg kl 16:55. Ingen dum helg alls faktiskt om du frågar mig :-)

Skärmavbild 2017-05-11 kl. 23.25.21.png

Skärmavbild 2017-05-11 kl. 23.24.30.png

Skärmavbild 2017-05-11 kl. 23.22.53.png

Skärmavbild 2017-05-11 kl. 22.56.13

Skärmavbild 2017-05-11 kl. 22.56.25

Skärmavbild 2017-05-11 kl. 22.59.25

De har ett par olika sviter så det blir kul att se var vi hamnar. Oavsett så kommer det med all säkerhet bli en mycket trevlig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s