Sötaste pälsbollarna.

Nu börjar det närma sig och jag planerar för fullt inför det praktiska att hämta hem valpen som ska komma. Det är en hel del planering och det är kostsamt i både tid och pengar. Här är senaste uppdateringen på de lilla pälsbollarna.

Skärmavbild 2017-05-05 kl. 08.08.09.png

Skärmavbild 2017-05-05 kl. 08.08.41.png

Nu har valparna öppnat sina ögon och försöker lära sig att stå på benen och ta ett par steg. Dock är benen fortfarande svaga och de faller snabbt ihop för att somna tätt intill varandra. De är fortfarande väldigt små och kommer förmodligen precis ha lärt sig att gå till nästa helg :-) Är de inte helt ljuvliga? Det är 4 hanar och 3 tikar och de andra som har står på kö önskar helst ha en hanhund och jag vill helst ha en tik så nog ska jag kunna hitta min lilla Sally bland de här små godingarna. Några är lite mörkare och andra är ljusare i pälsen. Jag vet ännu inte vilka som är tikar respektive hanar.

Skärmavbild 2017-05-05 kl. 08.05.44.png

Skärmavbild 2017-05-05 kl. 08.06.02.png

Skärmavbild 2017-05-05 kl. 08.24.15.png

Idag är det fredag! Solen skiner och jag ska ta mig till jobbet innan ledig helg.

7 tankar på “Sötaste pälsbollarna.

 1. Hej, ser bilder på dom ljuvliga bichon Poo hundarna. Har du tips på var jag kan köpa den blandningen på valp ?häls Elisabeth

  • Hej Elisabeth. Jag har köpt min från en kvinna i Stockholm. Tyvärr vet jag att alla valpar redan är tingade men du kan få hennes nummer om du vill ta kontakt för framtiden? Maila mig bara!

 2. Hej, jag är väldigt intresserad att köpa en bichonPoo, tror du jag skulle kunna få uppfödarens nummer? Med vänlig hälsning,
  Sofia

  • Hej är superintresserad av en bichpoo och undrar vilken uppfödare du köpte ifrån. Har letat hur mycket som helst och inte hittat någon!
   Hoppas ni mår bra!

 3. Hejsan,
  Kom in på din blogg och såg din sötis hund!
  Jag letar efter likande länge. Vet du om din uppfödare fortfarande födder upp och säljer?

  Mvh Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s