Påskafton

Vaknade och kände mig utvilad, skönt! Idag kommer en vän över på lite mat. Jag tänkte göra lite tapas och en chokladfudgetårta.

Om en vecka åker jag till Toscana och dagarna innan dess kommer gå snabbt. På måndag är jag ledig, på tisdag har vi ledningsgruppsmöte med övernattning på Sankt Jörgen Spa. Jag har verkligen valt rätt bransch att jobba i :-)

Skärmavbild 2017-04-15 kl. 11.27.40.png

Skärmavbild 2017-04-15 kl. 11.29.55.png

Ibland får jag nästan nypa mig i armen för att tro att det är sant. Min nya arbetsplats är magiskt bra. Full frihet men ändå jättemycket stöd för att lyckas. Det är underbart att jobba med människor som är passionerade, inspirerande och oerhört generösa. Igår var jag uppe på SATS för att lämna mina nycklar. Det var självklart kul att träffa mina kollegor men jag saknar inte SATS som företag. Jag har haft många fantastiskt roliga år där men nu är jag helt klar och jag lämnade företaget med en go känsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s