Våga hoppa.

Så många gånger jag börjat om i mitt liv. Det har varit både krokigt och kantigt. Det har inneburit både glädje och smärta och jag har blivit sårad och jag har sårat andra. Att gå sin egen väg & följa sin röst har ett pris. Det har resulterat i separationer och möjligheten att vara med min son på heltid. Ja, det har verkligen inte varit lätta beslut att ta alla gånger. Men jag fortsätter ändå att lyssna inåt. Vad vill jag med MITT liv? Denna fantastiska gåva som faktiskt inte kommer i repris. Ibland tror jag vi glömmer av det. Åren går ju och jag vill aldrig bli gammal och känna att jag borde levt mitt liv annorlunda. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag verkligen gjort allt jag velat och skulle jag dö imorgon är jag tacksam och nöjd över allt jag fått uppleva.

För ett tag sedan valde jag igen osäkerheten framför tryggheten. Så himla bra det blev. Men jag var så nära att tacka nej och inte våga hoppa. Rädsla för att misslyckas. Rädsla för att inte räcka till. Rädsla för att göra andra besvikna. Tankar som ”om ingen annan klarat det, varför skulle jag?” Människor i min omgivning som talade om för mig ”det kommer aldrig funka” Så bra att min nuvarande chef då skrev fyra provocerande ord till mig. DU ÄR BARA RÄDD. Så rätt han hade när jag tänkte efter. Det som fick mig att hoppa, våga lita på att livet bär. Våga ha tillit till att jag klarar av mer än jag tror. Att våga prova nya saker, att våga gå emot strömmen & följa mitt hjärta. Att våga lite till. Första månaden på mitt nya jobb har varit helt jäkla underbart roligt! Dessutom slog vi rekord min första månad  Så fuck jante fjante! Våga hoppa och följ DINA drömmar.

Skärmavbild 2017-04-02 kl. 10.54.37.png

Vad drömmer DU om? Vad skulle DU göra om du visste att du inte kunde misslyckas?

2 tankar på “Våga hoppa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s