Welcome April!

Skärmavbild 2017-03-31 kl. 21.39.41

Mars månad försvann i ett nafs & vilket härligt slut. Vi slog rekord på Sannegården min första månad så vilken ljuvlig start jag fick. Det firades såklart med bubbel på jobbet idag. Underbart!

Jag mår bra, även om det är mycket som händer i mitt liv just nu. Både bra och dåligt. Jag har tagit ett tufft men viktigt beslut som jag vet kommer landa i något bra framöver även om det känns lite jobbigt just nu.

Jag har längtat och planerat. Nu har jag äntligen tagit beslutet att köpa en hund och om allt går som det ska, utökar vi familjen i juni :-) Jag står i kö på en valp som planeras att komma mitten av april, så nu är det bara att hålla tummarna att allt går bra. Det är min drömhund som är en mix mellan bichon frisé och dvärgpudel – en bichonpoo. Är inte denna valp helt ljuvlig?

Om jag får en tik ska hon heta Sally och om det blir en hane så blir det Sigge. Jag vill helst ha en tik denna gång då jag bara haft hanhundar tidigare.

Skärmavbild 2017-03-31 kl. 21.47.00.png

Imorgon ska jag till Sannegården för att fotograferas & intervjuas av en tidning som ska skriva ett reportage om oss. Jättekul! Lite nervöst men det ska nog gå bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s