Det går sakta framåt

Idag är det fredag och det ska bli ljuvligt att ha en ledig helg tillsammans med Lukas :-) Det var länge sedan nu eftersom jag varit i USA. Jag är fortfarande jetlagad men har sovit som en prinsessa inatt. Fuskade och tog en sömntablett för jag ville inte vakna mitt i natten igen, måste komma i balans nu.

Jag stormtrivs på jobbet. Det är en underbar miljö att jobba i och vi har roliga, härliga medlemmar. Jag är ändå trött när jag kommer hem efter jobbet då det är en massa nytt att lära sig. Speciellt eftersom jag aldrig tidigare jobbat i spabranschen. Vad kul det är att lära sig nya saker. Idag ska jag prova på lugn vinyasa yogaklass. Blir spännande!

Såg en underbar film igår som hette Anna and the King. Se den om du inte redan gjort det. Himla mysig och romantisk film.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s