LA is coming up

Då har jag gjort min första jobbvecka på Hagabadet. Igår praktiserade jag hela dagen i receptionen på Hagabadet. Det var ett ganska högt tempo hela tiden, jättekul förutom att det är frustrerande att inte kunna något. Jag fick ju välkomna medlemmarna, fylla på shopen, göra presentkortspåsar – ja enklare jobb som inte krävde några kunskaper i systemet. Det är så mycket mer avancerat system på Hagabadet eftersom de har så mycket större utbud med träning, olika studios, behandlingsrum, restaurang och konferens. Dvs verksamheten är lite mer komplex än att bara jobba med träning.

Jag slutade kl 16:00 och köpte med mig lite mat från Hagabadet. De har verkligen fräsch mat för takeaway och igår provade jag ett par olika superbowls. Det är ju enkelt att äta nyttigt och gott på min arbetsplats i alla fall.

Skärmavbild 2017-03-04 kl. 05.58.22.png

Jag vaknade svintidigt idag, runt kl 05:00 och tror att jag ev har lite resfeber inför LA. Vi reser imorgon bitti tidigt och jag behöver bli hämtad av taxin kl 04.15 så det blir ju mitt i natten. Idag måste jag fixa lite hemma, tvätta och packa.

Los Angeles är ju sjukt stort och vi ska bo i ett område som heter Marina Del Rey, ligger vid Venice Beach precis vid stranden. Det är ett grymt område att bo i när man är i LA. Vi ser tom beachen från huset :-)

Skärmavbild 2017-03-04 kl. 06.13.00.png

Vädret ser ju också helt OK ut :-)

Skärmavbild 2017-03-04 kl. 06.16.38.png

Sedan måste jag såklart avsluta med en fantastiskt rolig nyhet och det är att Hagabadet idag skrev avtal med Radisson Blu och därmed öppnar vi upp vårt tredje Spa & Yogastudio i Göteborg. Det var i dessa lokaler som jag och Pelle en gång möttes på gamla goda World Class tiden :-) Hela lokalen kommer att blåsas ut och helrenoveras. Kommer bli supernice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s