Hello Mars!

Skärmavbild 2017-02-28 kl. 09.14.54.png

Då är februari månad över och vi kickar igång mars med nytt jobb dessutom! Detta kommer bli en rolig månad, först ska jag göra min introduktion på Hagabadet och på söndag åker vi till Los Angeles. Runt 15 mars kommer jag börja jobba på Sannegården Yoga & Spa, så denna månaden kommer att flyga iväg. Månaden därefter åker jag till Toscana en vecka. Våren kommer att bli ljuvlig! Sedan är vi ju redan inne i maj månad och allt blir så mycket ljusare och varmare. Maj är en av mina favoritmånader för naturen börjar blomstra och vakna till liv.

Träningen flyter på bra även om jag önskade att jag var lite starkare och ryggen i bättre form, men det kommer! Det går i alla fall åt rätt håll. Jag älskar mina pass med Matthew som kan vara riktigt tuffa. Nu ska jag börja träna yoga mer regelbundet och ska såklart även testa hotyoga som jag faktiskt inte provat ännu. Jag får spana in passen som vi erbjuder på Hagabadet i city och Sannegården och hitta några favoriter.

Idag gjorde jag min första arbetsdag och vilken introduktion jag fick. Helt magiskt!

Jag började dagen genom att träna BodyCircle med Pelle och det var superkul. Man kan säga att jag sänkte snittåldern rejält på klassen :-) Efter träningen var det dags att prova på Hagabadets alla faciliteter. Jag provade de olika poolerna, upplevelseduschar, bastubad och vaggande relaxfåtöljer. Jag fick också lyxa till det med en spabehandling på 100 min. Kuren började med en lyxig saltpeeling som tog bort torra hudceller och förberedde huden inför inpackningen. Därefter fick jag en skön spamassage med mjukgörande crème och aromaolja anpassat efter mina behov. Efter massagen blev jag inpackad i värmande täcke och fick ansiktsvård med ansiktsrengöring, ansiktsmask samt en skön ansikts- och hårbottenmassage. De använder produkter från Kerstin Florian som var underbara, doftade så gott och är helt naturliga och parabenfria. Det var verkligen ljuvligt! Efter behandlingen tog jag en skön lång dusch och gjorde mig i ordning för lunch med Pelle och Helene. Innan jag gick hem för dagen fick jag mina arbetsverktyg, en ny Iphone 7 och bärbar dator. Wow! Vilket mottagande och härlig start på min första arbetsdag.

Imorgon har vi ledningsgruppsmöte och lunch på Dorsia. Jag njuter till fullo!

Skärmavbild 2017-03-01 kl. 22.42.44.png

Skärmavbild 2017-03-01 kl. 22.58.37.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s