Sista dagen på Sats Landala

Så kom då dagen då det var dags att säga adjö till alla härliga kollegor och medlemmar på Landala. Det blev såklart en känslosam dag för jag har många härliga minnen och jag har verkligen lärt mig så mycket. Men jag tror den största bearbetningen gjorde jag när jag lämnade SATS Kompassen. Kanske jag faktiskt är klar med SATS nu :-) Personalen hade fixat supergod fika och fin present. Just då var det svårt att hålla tårarna tillbaka. Det känns väldigt ledsamt att lämna teamet men det ska också bli kul att få jobba med nya produkter som Spa, event, kurser och resor. Jag tror verkligen att det kommer passa mig som handen i handsken. Imorgon är jag på en annan plats och miljö.

Skärmavbild 2017-02-28 kl. 09.03.37.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s