Måndag morgon

Livet är allt bra konstigt ibland och så snabbt saker och ting kan förändras. Jag har haft en lugn och skön helg och varit ute mycket på promenad. I lördags var jag och Lukas på nycirkus och innan det en promenad med Vicky. Igår gick jag och Marita milen i Änggården. Ljuvligt att komma ut i skogen och få frisk luft.

Idag är det måndag och jag börjar inte jobba förrän kl 11. Skönt att få en soft morgon hemma – dricka lite kaffe, skriva och ta det lugnt. Imorgon gör jag min sista dag på SATS. Det känns ok men är såklart alltid lite sorgligt att lämna ett ställe man tycker mycket om. Men allt kommer ordna sig. Min magkänsla kring mitt nya jobb är jättebra. Det ska bli spännande att byta miljö. Jag kommer ha en väldigt härlig start på min första jobbvecka. Första dagarna ska jag uppleva Hagabadets utbud, och på söndag åker jag till LA. Jobbig introduktion! ;-)

Skärmavbild 2017-02-27 kl. 08.46.52.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s