Alla hjärtans dag

Igår var det ju Alla hjärtans dag. Jag vet inte vad jag tycker om den dagen mer än att det verkligen är ett kommersiellt påhitt som blivit en norm. Jag firade i alla fall den tillsammans med fina vännen Tess. Vi åt indiskt och jag fick tom en kärleksgåva :-) Så himla mysigt!

På jobbet fick jag också ett superfint armband av märket Snö från en medlem. Så omtänksamt!

Skärmavbild 2017-02-15 kl. 07.22.46.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s