Kärlek kan köpas för pengar.

Veckan har varit bra även om jag i mina tankar varit lite ofokuserad av olika anledningar. Nästa vecka är det Alla hjärtans Dag och inte tänker jag sitta här och tycka synd om mig själv. Nej, det rådde jag genast bot på genom att klicka hem en fin liten present till mig själv. En Louis Vuitton väska. Den som säger att kärlek inte kan köpas för pengar vet inte vad han snackar om ;-)

Skärmavbild 2017-02-11 kl. 21.43.06.png

Skärmavbild 2017-02-11 kl. 21.45.16.png

Modellen är en Neverfull MM med rött foder. Jag har velat ha den väskan i två år men tycker att det är sjukt mycket pengar. Jag kollade på nätet vad den skulle kosta och den landade då på ca 11.500 kr. Då får man med en liten pouchette också men då sparar jag hellre 3000 kr. Jag köpte denna på secondhand för 8.500 kr eftersom det ändå måste finnas någon rim och rason då jag har köpstopp ;-) Nej, men helt ärligt så tycker jag att de begagnade är finare då banden har lite mer patina jämfört med på en helt ny väska.

Detta är en klassisk väska som jag vet att jag kommer använda i stort sett dagligen. Andrahandsvärdet är som sagt högt och LV höjer priset på sina väskor varje år vilket innebär att jag skulle kunna sälja denna om 5 år och i stort sett få tillbaka pengarna ( om den är i fint skick ) Nu tror jag inte att jag kommer göra det men det känns bra att ha en väska som inte minskar i värde utan snarare tvärtom. Jag kan tom säga att jag gjort en investering :-) Det innebär också att jag gjort inköp 3 av 12 2017.

2 tankar på “Kärlek kan köpas för pengar.

  1. Håller med dig : ) Har den med rosa foder och jag ÄLSKAR den, hellre få prylar som man verkligen vill ha. Kram L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s