Köp 1. Procedos plattform

Idag var jag och tränade med min PT och varje pass tränar vi på en 3D-matta. Jag har märkt att min rehab går snabbt framåt med den typen av rörlighetsträning.

Jag har funderat länge på att köpa hem en matta så jag kan träna själv mellan våra träningspass men hade inte tänkt att köpa den nu i januari. Under vårt träningspass idag pratade vi om att jag skulle vilja ha en sådan matta hemma. När jag skulle gå hem frågade Matthew mig ”vill du ta med en matta idag?” (han har tillbehör i sin studio) och jag hör mig själv säga ”gärna” utan att tänka efter.

Det här är så typiskt mig. Jag gör ofta impulsköp utan att tänka efter. Visserligen vill jag ha en sådan här matta men de är ganska dyra i inköp, ca 1500 kr tror jag. Se, jag har inte ens koll på vad jag ska betala :-( (han skickar en faktura) Ingen skugga på Matthew, han har ju ingen aning om mitt köpstopp och vill ju bara hjälpa mig att bli bättre. Så med andra ord, köp nr 1 – en Procedos plattform 9.

Skärmavbild 2017-01-06 kl. 07.33.00.png

I veckan ska jag försöka rensa hemma och sälja av en del prylar så att för varje grej jag köper in under året får jag tillbaka på mina sålda prylar. Jag har en kamera, en dator, råsaftcentrifug, ångkokare mm som jag ska sälja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s