Årets första dagar.

Idag har vi den 4 januari och hittills har det inte varit särskilt svårt med ett köpstopp. Jag har fått tänka mig lite extra för bara. Det är inget jag behöver just nu förutom en ögonskugga som tagit slut. Jag har ju inte köpstopp för förbrukningsvaror så det kan jag med gott samvete köpa även om jag tänker avvakta med det. I januari är det noll grejer in i hemmet som gäller :-) Jag tar inte ut någon seger i förskott, herregud året har ju knappt börjat.

Imorgon ska jag köra PT med Matthew igen, det ska bli härligt eftersom vi haft ett uppehåll med 2 veckor nu då jag också var sjuk förra veckan. Jag har lite ont i min axel och högra knät men ryggen känns OK. Jag sover så otroligt bra på nätterna att jag nästan inte tror det är sant. Vilken lyx att kunna sova ordentligt på nätterna :-)

Jag jobbar imorgon och sedan så är jag ledig på fredag då jag jobbar lördag. På fredag ska jag på My Dog på Svenska Mässan och på lördag ska jag och Lukas på Storan och se på årets första nycirkusföreställning. Det blir en ljuvlig helg & biljetterna är redan betalda :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s