Jag och min dagbok.

Idag har jag mest legat i sängen hela dagen eftersom jag varit sjuk. På eftermiddagen var jag så galet rastlös. Började skriva lite i min dagbok och det slutade med att jag gjorde flera nya uppslag. Jag älskar verkligen att rita, skriva och färglägga.

Nedan ser du några av de layouter jag skapade idag. Det är lite pilligt att göra allt själv för hand, men å andra sidan är det väldigt avkopplande. Det enda som behövs är ett vitt papper, en svart tuschpenna, en linjal och lite färgpennor.

Här ska jag hålla koll på hur jag mår under året. En ruta för varje dag (månaderna står högst upp med en rad under med 31 rutor.

En journal över böcker jag vill läsa under året. Jag kommer fylla i titeln på böckerna allt eftersom jag läst dem.

En journal över mitt sparande. En ifylld ruta för varje delmål.

En tacksamhetsjournal. Varje dag fyller jag i varje solstråle med en rolig sak som hänt under dagen eller något jag är glad/tacksam för.

… och en måbra-kalender för januari månad. Här ska jag fylla i när jag tränar & mediterar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s