Juldagen, halsont och hundar.

Idag har jag halsont och fick ställa in dagens brunch och kvällens fika pga att jag inte mår helt 100. Det är vila som gäller. Lukas ska iväg till sin pappa en stund och kommer tillbaka till mig senare ikväll.

Jag läser in mig på olika hundar och kan verkligen inte bestämma mig. Jag vill ha en lite mindre storlek men ändå mycket hund. Jag vill att den ska vara lugn & trevlig inne men lite mer fart och fläkt ute. Jag vill inte att det är en ras som har tendens till att skälla eller vakta och dessutom vill jag att den är allergivänlig. Inte små krav här inte.. Vilken är den perfekta rasen för mig? Här är de hundarna jag har tittat på hittills:

 

Dvärgpudel

Skärmavbild 2016-12-25 kl. 09.38.41.png

Cavapoo – mix mellan cavalier spaniel och pudel

Skärmavbild 2016-12-25 kl. 09.41.29.png

Bichonpoo – mix mellan bichon frise och pudel

Skärmavbild 2016-12-25 kl. 09.49.16.png

Ja vilken färg jag vill ha på min hund är ju tydligt. Rödbruna hundar är det finaste som finns. Jag har varit i kontakt med en tjej som ev ska ha leveransklara bichonpoovalpar i maj 2017. Det hade passat perfekt men det är många som står i kö så det är ju inte säkert att det kan bli en valp därifrån. Om jag inte kan få en sådan här mix så satsar jag nog på dvärgpudel eftersom det är så mycket enklare att få tag på.

Hej svejs. Nu blir det lite julfrukost med Lukas innan han sticker iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s