Julafton 2016

Vaknar med halsont. Tyypiskt. Jag hade det på känn igår. Ok, det är bara att bita ihop och ta sig igenom dagen. Vi har som tradition att alltid öppna ett paket på morgon och resten av julklapparna får Lukas öppna hemma hos mamma sedan. Jag har 4 paket till honom – sällskapsspelet Risk, cirkusbiljetter, ett datorspel och en liten peng som han får lägga i sparbössan. Jag ser hur andra tokköper grejer till sina barn inför jul, men jag vill lära Lukas att vara tacksam för det han har. Jag vill inte heller köpa saker han egentligen inte behöver bara för att det är julafton. Han önskar sig heller inget speciellt. Han vill ha en gamingstol och den kommer vi köpa nu efter jul för pengar han sparat ihop.

Klockan 12:00 kommer grannen Hans upp på lite jullunch och sedan ska vi vidare hem till min mamma kl 14:30. Jag har ingen lust i år. Vi har inte ens införskaffat någon gran i år. Förra året hade jag ett trauma med julgranen så jag var tvungen att ta en paus i år ;-) Nästa år kommer vi köra på platsgran bestämde vi.

Nu vill jag mest att jul och nyår ska vara över, så att vi kan kicka igång 2017. Jag ser fram emot det, både på jobbet och det personliga planet.

God Jul vänner. Jag hoppas att ni får en fin stund med nära och kära.

Skärmavbild 2016-12-24 kl. 09.44.15.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s