Dan före dan …

23 dec och jag slutade vid 12 idag för att fixa klart det sista inför imorgon.

Igår tappade Lukas sin mobil så glaset sprack, så det var bara att ta sig iväg och lämna in den för glasbyte. Fixade min samtidigt som också hade sprickor i glaset. Passade även på att sätta på ett extra glasskydd på våra båda mobiler, till den nätta summan av 4300 kr. Snark, vad dyrt. Jag tittade på andra alternativ som att köpa en ny begagnad men eftersom min mobil har bindningstid blir det inte billigare för mig att byta. När den går ut ska jag ta ett abonnemang via jobbet istället eftersom vi får det gratis.

Jag har bokat tid för att testa Lukas för katt- & hundallergi 10 januari. Det tar ca en vecka innan man får provsvaren. Stefan har ju hund hemma så jag tror inte att det är någon fara med hund (även om det är allergivänliga hundar) Jag har bestämt mig för att om det inte funkar med katt så kommer jag att skaffa en hund. Jag har ännu inte bestämt mig för ras men det lutar åt en bichonpoo. Det är en blandning mellan bichon frisé och dvärgpudel, perfekt i storlek, fäller inte och är allergivänliga. I USA är den här blandningen vanlig men väldigt svår att hitta i Sverige. Jag tycker de är ljuvligt söta. Jag har varit i kontakt med en kvinna som ska ha valpar i maj så om inte det funkar med katt kommer jag att tinga en sådan här liten pälsboll istället. Jag står i kö så får vi se vad som händer nästa år.

Skärmavbild 2016-12-23 kl. 16.19.34.png

Skärmavbild 2016-12-23 kl. 16.19.55.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s