En ljuvlig liten pälsboll.

Jag längtar tills på söndag då jag ska få träffa Big Zin, det är hans namn i stamtavlan. Vi kommer att döpa honom till Simba. Du får ursäkta men den närmaste tiden kommer jag med största sannolikhet spamma ner kontot med kattbilder och annat tjafs. Den här pälsbollen är nämligen bara för ljuvlig så jag kan inte hejda mig. Idag fick jag nya bilder från uppfödaren, då han är 8 veckor idag. Visst är han söt?

Skärmavbild 2016-12-16 kl. 17.10.25.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s