Våga fråga.

En av anledningarna till att jag inte tidigare skaffat katt har varit en oro från min sida. Jag har ju ingen inneboende nu så ibland hyr jag ut ett rum via airbnb. Det är något jag gjort de senaste åren och som jag verkligen tycker är trevligt och vill fortsätta med. Förutom att det såklart ger en extra bonusinkomst träffar jag så otroligt mycket trevliga människor från hela världen.

Jag har funderat på hur det skulle funka för ANDRA om jag skaffar katt. Kanske de tycker det är negativt eller de kanske tom är allergiska. Jag har redan bokningar för 2017 så jag mailade dessa (totalt 10 personer) och informerade dem att jag ska skaffa katt och att de såklart kan avboka och få alla pengar tillbaka. Vet du? Ingen av dessa 10 ville avboka utan alla svarade med ”jag kommer självklart ändå”

Såklart kommer någon inte kunna välja mitt boende framöver pga allergi, men kontentan är att det verkligen inte är något problem. Det var bara i mitt huvud.

Vad vill jag då ha sagt med det? Jo, att mycket av vår rädslor sitter i vårt eget huvud. Jag är själv inte förtjust i kattsand, lukter eller hårtussar. Klart att det påverkar, men det är ju min bild av att ha katt.

Skärmavbild 2016-12-15 kl. 06.52.48.png

För det andra. Det är ju MITT och LUKAS HEM. Jag måste ju styra hur jag vill ha mitt liv anordnat för att må bra. Inte ANDRA. Typiskt mig att falla i den fällan.

Gå inte runt och anta eller tro en massa saker. Våga fråga! Det du tror skulle vara ett problem kanske inte är det alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s