Katt vs pojkvän.

Efter ett jag träffat Lizelottes fina katt i söndags kan jag inte släppa det. På söndag åker jag och tittar på en egen liten hårboll. Nämligen den här lilla godingen. Det är renrasig ragdoll med prislappen 8000 kr. Mycket pengar för en katt ( jag är van att man kan få dem gratis ;-)

Skärmavbild 2016-12-14 kl. 07.35.41.png

Jag har ju funderat ett tag nu. 2010 skrev jag detta inlägget :-)

Skärmavbild 2016-12-14 kl. 07.39.40.png

Det är bara att konstatera. Jag har provat det här med pojkvän och det funkade ju sådär så katt it is. Marita åker med mig till Skövde för att ev tinga honom. Bestämmer jag mig för att köpa honom är han leveransklar om en månad, den 13 januari. Myyyys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s