Adventsmys

Idag var jag och Lukas hemma hos Lizelotte och hälsade på. Hon har 2 små ljuvliga ragdolls. Både jag och Lukas är sugen på en egen liten katt men jag måste tänka mig noga för. Det är en långt ansvar, då en katt kan leva upp till 20 år. Jag reser ju också en hel del.. men jag hade älskat att ha en katt hemma att mysa med. Det är ju inte helt gratis heller, mellan 8-10000 kr får man räkna med.

Skärmavbild 2016-12-11 kl. 18.57.07.png

Idag stängde de av vattnet hemma utan förvarning pga en vattenläcka. Herregud vad man är beroende av rinnande vatten – för att duscha, dricka, tvätta, diska, spola toaletten mm. Det är verkligen en lyx som det är lätt att glömma bort att vara tacksam för.

Imorgon ska jag till Läkarhuset på morgonen för att kolla upp märket på min hud. Nu är märket nästan borta men eftersom det varit sex veckors väntetid måste jag ju ändå gå och kolla nu när jag äntligen fått en tid.

Veckan som kommer blir vegetarisk. Jag vet inte men jag är inte alls sugen på att äta kött. Till och från funderar jag ju på att bli vegetarian men har ännu inte riktigt landat i det ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s