Julfest med USA-tema

Igår hade vi julfest med jobbet och temat var USA. Planen var att vara utklädd till cowgirl men jag hann inte rodda med det innan så det blev en supergammal tischa med USA motiv, ett par jeans, converse och ett par röda hörlurar :-)

Sjukt bekvämt och skönt att dansa i converse men kanske inte den snyggaste outfiten. Landala vann priset för snyggaste teamklädsel så det var kul!

Snart ska jag ställa mig på bandet 30 minuter och köra dagens rehab. Jag har lite ont i halsen idag eftersom det var hög musik och jag fick anstränga stämbanden igår. Herregud jag låter som en farmor :-) Det är underbart att vara tant.

Men först ska jag beställa hem veckans mat från mat.se. Hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s