Friyay!

Fredag och jag är faktiskt ledig både idag och imorgon. Känns lyxigt. Ikväll har vi julfest med jobbet, temat är USA och vårt center kör cowgirls. Jag har precis varit iväg och tränat Nia – så himla ljuvligt det är. Man bli alldeles lycklig.

Det är en fullspäckad helg. Therese är och hälsar på mig från USA, så hon kommer förbi en sväng ikväll. Imorgon är det cirkus på Stora teatern med Lukas och på söndag ska vi hem till Lizelotte och hälsa på. De har en söt lite kattunge hemma. Jag och Lukas är sugna men vet inte om det är praktiskt möjligt. Isåfall skulle det bli en ragdoll. Det som oroar mig är eventuell lukt och katthår. Jag ogillar verkligen katthår och gillar inte lukten från lådan. Min vän säger att de har så bra sand nu förtiden att det inte luktar. Det är mysigt med djur och jag tycker att det adderar en extra glädje till vardagen. Vi får se…

Jag har pratat ihop mig med Matthew och det blir till att investera i 50 PT timmar till. Det gör att vi kan sätta en plan för hela 2017 där vi tränar minst 1 gång/veckan tillsammans. Framöver kanske det tom blir 2 gånger/veckan. Jag har mina mål i fokus. Med min vilja och hans expertis kommer jag att nå dem.

Jag har nu förstått att jag gått alldeles för fort fram innan. Nu har vi gått 10 steg tillbaka i träningen och börjat från noll. Våra pass består mest av att stretcha kroppen och jobba med rörlighet. Inga styrkeövningar som jag är van vid. Men jag känner å andra sidan att jag för första gången inte har smärta varje dag. Det är en helt underbar känsla. Jag är bara ledsen att jag inte valde att träna med honom från början. Jag hör hur jag höjer honom till skyarna men det är verkligen magiskt bra. I 2 år har jag gått med smärta, provat alla möjliga typer av behandlingar, tränat med olika PT och sjukgymnaster men inget har hjälpt. Min läkare sade att jag behövde ha tålamod och att det kunde ta 2 år ca innan jag blev bättre. Så det är klart tiden är ju också en faktor som påverkar. Det är ibland svårt att veta vad som är vad. Oavsett är jag himla nöjd. Det här är min nya lilla goding som jag får leka på tillsammans med Matthew.

skarmavbild-2016-12-09-kl-13-34-15

Det blir därför bara 2 resor utomlands nästa år – Toscana och Bali. Inga weekendresor till Europa eller annat tjafs :-) Pengarna får nu gå till att fortsätta investera i min hälsa. Jag kommer på mig själv att använda ordet ”bara”. För många hade möjligheten att kunna resa utomlands en gång per år varit stor. Jag är bortskämd. Av mig själv. Och det är faktiskt helt okej :-) Man lever bara en gång och jag har har den möjligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s