Ja, men hur går det då?

Jag fortsätter med min rutin att gå upp en timma tidigare för att hinna med lite stretching, utveckling, planering och reflektion. Jag har bara kört sedan 1 december men jag tycker så mycket om det. Jag hatar när klockan ringer, men 15 min senare är det redan glömt och jag ger mig själv en så mkt skönare start på dagen. Så toppbetyg för denna nya rutin.

Träningen då? Jag har i november tränat 26 pass, mest 30 min rehab promenad på bandet men totalt 17:45 tim. Jag är nöjd med det för det är en klar förbättring jämfört med det jag brukar göra.

Skärmavbild 2016-12-08 kl. 06.30.57.png

Skärmavbild 2016-12-08 kl. 06.31.19.png

Jag är galet nöjd med min träning hos Matthew, han är verkligen så grym! För första gången som jag verkligen inte kompromissar med min träning eller låter annat komma i vägen. Jag ska bli frisk nu. Jag har aldrig varit mer motiverad. Igår träffade jag en medlem på jobbet som hade diskbråck, opererat 3 gånger samt en steloperation. Hon hade varit sjukskriven i 4 år och var nu utförsäkrad. Det är helt galet! När jag hör sådana historier blir jag ännu mer motiverad att fortsätta min resa. Matthew har nu ett otroligt bra julklappserbjudande om man köper 50 timmar. Jag har fortfarande 15 gånger kvar på mitt förra paket, men jag funderar ändå starkt på att köpa det paketet då jag skulle spara otroligt mycket. Jag vet ändå att jag kommer att vilja fortsätta träna med honom hela 2017.Isåfall hade jag haft min PT träning löst för hela nästa år.

Vi får se vad lönen blir denna månaden och om det trillar in någon trevlig bonus ;-)

Nu ska jag lyssna på ett TED-talk och lära mig något nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s