Lukas 12 år

Tiden går så fort. Jag tittar på min fina stora lilla kille. Igår fyllde Lukas 12 år. Nästa år blir han tonåring. Det är både härligt och lite smärtsamt att se den man älskar mest växa upp. Han är det mest värdefulla jag har och det gör det så skört. Utan honom skulle livet verkligen vara mindre fint.

skarmavbild-2016-12-04-kl-09-17-29

Han fick önska hur han ville spendera sin födelsedag, så det blev hemmagjord pizza och sällskapsspelet Risk. På förmiddagen var han hos sin pappa och sedan kom han hem till mig. Jag bjöd över Hans på lite fika och det var mysigt. Vi tycker så mycket om honom. Jag frågade om han ville komma på julafton också. Han är så ensam så jag tror han uppskattade det. Fy för att sitta själv på julafton.

Idag var första dagen på väldigt väldigt länge som jag inte upplever någon smärta alls i ryggen. Vilken ljuvlig känsla. Kanske, kanske min rygg faktiskt kan bli bättre. Jag vågar nästan tro på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s