Blää.

Vaknade kl 04:45 imorse av mig själv. Gick och lade mig innan 22:00 igår men mådde inte helt hundra när jag vaknade. Som tur är jag ledig idag. Jag fixade i ordning frukost till Lukas och fick iväg honom till skolan och kunde sedan somna om en stund. När jag vaknade sedan igen var jag illamående och kräktes. Ibland när jag sovit dåligt i kombo med lite för lite mat kan jag reagera så. Nu mår jag nämligen mycket bättre. Gud, var först rädd att jag åkt på magsjuka igen :-( Hade inte varit kul med tanke på att Lukas fyller år imorgon.

Jag har inte gjort mycket idag mer än tagit det lugnt. Jag ska snart köra rehab för ryggen och röja upp lite hemma. Igår kom min Timebook. Jag är jättenöjd det lilla jag hunnit kika hittills.

skarmavbild-2016-12-02-kl-15-53-10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s