If you snooze, you loose.

1 dec. Jag älskar doften av en ny månad. Idag var också första dagen som jag ställde klockan en timma tidigare enligt min nya må-bra plan. Gud, vad trött jag var när klockan ringde på morgonen eftersom jag somnade sent igår. Min första tanke var att strunta i att gå upp och somna om. Man kan ju alltid starta imorgon istället. Hur snyggt hade det varit att misslyckas första dagen? Men jag tog mitt förnuft till fånga och hoppade upp. Jag vill ju det här så då måste jag såklart jobba lite för det.

Idag är en ganska öppen dag. Inga möten inbokade så jag ska göra plats för lite träning när jag ändå är på jobbet. Jag tror att min Timebook har kommit nu så jag ska gå och hämta den också efter jobbet. Men nu väcka Lukas och kicka igång dagen!

Skärmavbild 2016-12-01 kl. 07.02.11.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s