Never give up.

Idag har jag kört mitt fjärde träningspass med Matthew. Det känns helt fantastiskt och jag kan nu tom köra planka med rotation. Jag är så sjukt nöjd över min utveckling och jag känner hur det går framåt för varje gång även om han konstant påpekar för mig att ta det försiktigt och inte stressa fram resultat.

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 20.21.19.png

Jag är så bestämd över att bli bättre nu. Jag gör mina hemövningar och har nog aldrig känt mig så motiverad tidigare. Äntligen har jag fått en gnista hopp om att jag kommer bli bättre och starkare men att det måste få ta tid det krävs. Jag kommer inte ge upp.

Imorgon är det 1:a december och jag ska ställa klockan 1 tim tidigare, dvs kl 06:00. Min nya rutin för att jobba på att bli mitt bästa jag. På fredag är jag ledig och sedan jobbar jag på lördag som också är Lukas födelsedag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s